Åbne Healingsdage

Om Åbne Healingsdage

Kursuskalender
– klik hér.


Book kursus hér.

Du kan have glæde af at deltage i de Åbne Healingsdage, når du:

– ønsker en dybere åndeligt tilgang i dit liv og til dit livsformål.
– ønsker at bearbejde og heale områder i dit sind og i din sjæl.
– har en fysisk lidelse.
– ønsker at udvikle dine healingsevner.

På de Åbne Healingsdage åbner vi op til Kærlighedens Healende Kraft – Kærlighedens Hjerte Healing. Det er en del af den menneskelige eksistens af gå igennem lidelse. Det kan få dig ud af balance og skabe hårdhed, modstand, håbløshed, angst og mindreværd.

I stedet er det vigtigt at bruge netop lidelsen som en dør ind til en dybere bevidsthed ved at åbne sig for at kunne overgive sig til den altomfattende betingelsesløse Kærlighed fra det Guddommelige.

På Ignatius Healing og Retræte skaber vi sammen med det åndelige felt et healende rum, et rum for healingsmeditation, hvor der er basis for individets dialog med dybere lag i sig selv og og med hjælp fra det åndelige felt, således at Kærlighedens Healende Kraft kommer ind i krop, sind og sjæl.

Når man sidder i healingsmeditation, kan det hjælpe den indre healende fordybelsesproces at formulere, hvad man gerne vil have hjælp til. Man kan også sidde i stilhed uden ønsker og blot tillade energien at arbejde. Det er en stor fordel at forberede hjemmefra, hvad der ønskes hjælp til eller hvilke spørgsmål, der skal stilles.

Du kan fordybe dig og modtage healing og vejledning fra Ignatius og andre hjælpere fra den åndelige verden, kanaliseret af Eva Høffding. Der vil være healingsmeditation både formiddag og eftermiddag samt mulighed for spirituel operation, hvis du anbefales dette.

Igennem healingen kan Kærlighedens Kraft få lov til at strømme inde i dig, så du kan åbne dit hjerte ind i blidhed, glæde og nærvær.

Praktisk information
Vi anbefaler, at du kommer i hvidt eller lyst tøj, da De Åndelige Hjælpere arbejder lettest gennem den hvide/lyse farve.

Der vil blive serveret en portion velsignet vegetarisk, økologisk suppe som en del af healingen i frokostpausen. Og du kan selv medbringe din egen frokost. Vi serverer kaffe og the i løbet af dagen. 

Du kan desværre ikke i øjeblikket bestille fuld / delvis forplejning på healingsdagene.

Tid
Kl. 10.00 – ca. 17.30

Datoer og pris Se kalenderen


Adresse
Åbne Healingsdage foregår normalt på:
Ignatius Healing og Retræte
Palsgårdvej 10 B
8766 Nørre Snede.

Ønsker du overnatning, kan du booke et værelse hos Hærvejen Ferie, som vi deler adresse med. Skriv til: info@haervejensferie.dk Pris på overnatning: se “Priser” i menuen under “Info”

En-to gange om året er der også Åbne Healingsdage på:

Søtoftekur
Søtoftevej 76
4100 Ringsted.

Overnatning bookes direkte på info@soetoftekur.dk. Betalingsoplysninger sendes med bekræftelse. Pris på overnatning: se “Priser” i menuen under “Info”.

Booking

Tilmelding på bookingsiden og kun ved betalingskort
Book kursus – klik hér.

Eva Høffding tilbyder Åbne Healingsdage til dig, der ønsker healing fra det åndelige felt og spirituel fordybelse..

NYHEDSBREV
Tilmeld dig
vores nyhedsbrev
klik hér.

Kalender

Besøg vores kalender for at se, hvornår de næste Åbne Healingsdage finder sted. Klik hér.

Website by rsc.