Clairvoyance med Stig Konnerup-Møller

Om clairvoyance med Stig Konnerup-Møller

Mange af jer kender Stig fra hans konkrete og direkte clairvoyante vejledning på Evas kurser. 

Hans kommentarer og indsigter former altid et præcist og kærligt supplement til det, der formidles fra den åndelige verden gennem Eva Høffding.

Nu er det også muligt at bestille en personlig konsultation hos Stig.

I sådan en session kan du få hjælp og vejledning i de områder i dit liv, der trænger til at blive belyst.

Varighed
Mellem en og halvanden time.

Pris
700 kr.

Sted
Galgebjergvej 14, Voerladegaard, 8660 Skanderborg.

Telefontid
Stig har telefontid mandag til torsdag, mellem kl. 9.00 og 9.30, eller efter aftale: Tlf. 75 78 23 48 – e-mail: stig1810@yahoo.dk.

Om Stig Konnerup-Møller
Stig er født i 1944 og har i samarbejde med den nu afdøde irske healer Bob Moore siden 1977 arbejdet med og trænet sine evner som clairvoyant medium, evner der ligger i hans familie. Efter endt universitetsuddannelse i engelsk og biologi startede han på at undervise i disse fag på gymnasie-  seminarie- og Hf niveau. Sideløbende med undervisningen studerede han heilpraktik dels i Tyskland dels i Danmark og blev færdiguddannet som heilpraktiker (tysk naturmedicinsk uddannelse, hvor eksamen foregår under den tyske embedslægeinstitution) i 1988. Efter endt eksamen oprettede han sin egen klinik, hvor kan bl.a. arbejdede sammen med nu  afdøde Merete Birkelund (tidl. formand for foreningen Tidslerne) omkring kræft.

Clairvoyancen har givet ham et nyt syn på årsager til sygdomme, bl.a. at der meget tit ligger dybe psykiske traumer fra den tidlige barndom til grund for adskillige sygdomme, bl.a. visse former for brystkræft. Barn og moder skal efter barnets fødsel skabe en tæt psykisk forbindelse til hinanden. Hvis  dette ikke sker, kan der komme en påvirkning af energien i barnets brystområde, hvilket i sidste ende kan medføre brystkræft, da energibevægelsen omkring hjertechakraet kommer ud af balance. I andre tilfælde kan der udvikles hjerteflimmer alt efter den syges konstitution.

I samarbejde med Eva Høffding på Ignatius Healing og Retræte har han yderligere udbygget sine evner omkring healing og clairvoyance og giver supplerende informationer til den enkelte holddeltager på centret eller i selvstændige konsultationer.

Vejledningen gives udelukkende ud fra en energimæssig forståelse af sygdom eller udvikling og er ikke knyttet ind i en bestemt religiøs praksis.

Stig Konnerup-Møller tilbyder clairvoyancesessioner, hvor du kan få hjælp og vejledning i de områder i dit liv, der trænger til at blive belyst. 

NYHEDSBREV
Tilmeld dig 
vores nyhedsbrev 
– klik hér.

Kalender

Besøg vores kalender for at se, hvornår de næste kurser finder sted. Klik hér.