Samtaler med en Engel

Samtaler med en Engel af Judith Baadsgaard og Lone Maria Skovgaard-Petersen fortæller Lone Marias livshistorie og om hendes spirituelle udvikling.

Bogen er udkommet på det Forlaget Ignatius.Bestil bogen

Samtaler med en Engel kan bestilles via hjemmesidens bookingsystem. Du kan bestille op til tre bøger af gangen. Hvis du vil bestille flere, så send en mail til Booking@ignatiushr.dk

Hvis du vælger at få bogen tilsendt, sender vi til den adresse, du angiver i din registrering som kunde (så tjek venligst, at dette passer). Hvis du vil have bogen sendt til en anden adresse, så skriv venligst dette i kommentarboksen i bookingsystemet.

Pris: 249 kr. pr. bog + porto/leveringsomkostninger  som ved én bog er 32 kr. Ved to eller flere bøger - 50 kr. Bogen sælges for 199,- ved samtidig deltagelse på kursus.

 

GÅ TIL BOOKING

Om bogen

Hvordan kan man være et sted i livet, hvor man må opgive ønsket om at blive helbredt for kræft, og alligevel er dybt lykkelig?

Samtaler med en Engel skildrer den kræftramte Lone Marias vej fra sygdom, tvivl og håbløshed frem til et afklaret ståsted.

I samtalerne med Judith Baadsgaard får vi et indblik i Lone Marias barndom og voksenliv, og vi følger hendes udvikling frem mod en kompromisløs spiritualitet, hvor helbredelsen kommer i anden række og forbindelsen til det guddommelige kommer i første.

Samtaler med en Engel er det en mystiker, der taler om livet og døden, og bogen giver et inspirerende og livsbekræftende portræt af en kræftramt kvindes vej frem mod en afklaring og en højere bevidsthed – en mening med både døden og det liv, der er på vej til at slutte for hende. 

Judith Baadsgaard og Lone Maria Skovgaard-Petersen

Om forfatterne

Lone Maria Skovgaard-Petersen (1959-2017). Uddannet økologisk landmand 1987. Fysioterapeut 1995. Kunstuddannelse på Aarhus Kunstakademi afsluttet 2010. Med i etableringsgruppen omkring Ignatius Healing Center fra 2010.

Judith Baadsgaard (f. 1951). Uddannet psykolog i 1985. Klinisk psykolog og udviklingskonsulent i Viborg Kommune frem til 2000. Leder af rådgivning i Kræftens Bekæmpelse frem til 2007. Privatpraktiserende psykolog i Aarhus fra 2007. Med i etableringsgruppen omkring Ignatius Healing Center fra 2007.

Fra bogens forord 

"Vi er mange, der har kræft eller andre svære sygdomme inde på livet. Vi kan ikke blive andet end dybt berørt af samtalerne i denne bog mellem Judith og Lone Maria, som har kræft. Judith er psykolog og står Lone Maria meget nær. I samtalerne er hun den, der stiller åbne og vedkommende spørgsmål, som gør, at vi får indblik i Lone Marias åndelige rejse. Vi tages ved hånden og føres med stor nænsomhed ind i en anden virkelighed, som de færreste af os er bevidste om: Kærlighedsenergien, en højere bevidsthed, Kristus- og Marialyset, Gud.

Samtalerne finder sted fra 2016-2017, hvor kræften fortsat tærer på Lone Marias fysiske krop, og lidelserne er uudholdelige. Selv om det fysiske mirakel udebliver i form af helbredelse, så erfarer Lone Maria gennem årene et åndeligt mirakel, der er langt mere betydningsfuldt, løfterigt og frisættende end noget andet, hun har nogensinde har oplevet i sit liv. Hun bliver med sin livsfortælling en budbringer mellem himmel og jord, en engel der åbner til den guddommelige virkelighed og gør den tilgængelig for os.

At være i denne kærlighedsenergi erfarer Lone Maria som et løft opad, et kærligt favntag, frisat fra at drukne i selvmedlidenhed og i sit ego. Her har bogen et budskab til både syge og raske mennesker. Der er i dag en voksende længsel efter et sådant ”åndelige løft opad”, samtidig med, at vi er helt og fuldt tilstede i hverdagen og i verden. Der mangler imidlertid åndelig vejledning fra mennesker, som har erfaringer med den guddommelige virkelighed uden at de mister jordforbindelsen. I Samtaler med en Engel formidles dette på mirakuløs vis, dybt autentisk og virkningsfuldt. Fuld af kærlighed og håb."

Jette Dahl, forfatter og stiftspræst for åndeligt søgende i Ribe Stift 2011 - 2017

Anmeldelser/omtale

"Tak for den smukke og givende bog, som jeg har læst med stort udbytte, genkendelse og glæde. Netop glæden vævet tæt sammen ned sorgen genkender jeg klart fra mit eget liv." 
- Charlotte Rørth, forfatter og foredragsholder om Samtaler med en Engel.


"Lone Marias beslutsomhed, vedholdenhed og kærlighed er forbilledlig. Det er samtidig en usentimental beretning fra det virkelige liv, som viser, at livet med en åndelig dimension har enorme potentialer, som vi kan vælge at få del i ... Bogen indeholder nogle af hendes malerier, der tydeligt viser hendes spirituelle kontakt ... Lærerig læsning."
 
- Ingelise Hallengren om Samtaler med en Engel, Nyt Aspekt, april 2018.


GÅ TIL BOOKING