Ignatius Healing og Retræte, Kokvrøvlvej 5, Træden, 8740 Brædstrup

Ignatius Healing og Retræte byder hvert år på en fem dages juleretræte med Eva Høffding fra den 21. til 25. december.

For 2000 år siden brød kærlighedens lys, kærlighedens bevidsthed og kærlighedens udtryk igennem på Jorden. Dette gennembrud begyndte med fødslen af Jesus Kristus.

På Ignatius Healing og Retræte vil vi forbinde os med dette gennembrud og fejre julen i stille fordybelse og glædesfyldt samvær. 

Vi vil fordybe os i vores personlige relation til Kristus, og hvilken rolle han spiller i vores liv, og hvad det har betydet for os personligt, at han lod sig føde.

Vi vil udforske, hvilken betydning julebudskabet har for os. Desuden vil vi bruge en Ignatiansk tilgang til Bibelteksterne omkring julen.

Nogle af dagene vil vi være i stilhed, hvor vi mediterer på Bibeltekster. Andre dage vil vi inkludere healingsmeditationer (currents). Undervejs vil der blive mulighed for at udveksle omkring det, der rører sig i deltagerne. Desuden vil der være mulighed for at modtage individuelle kanaliseringer og vejledning fra Eva Høffding.

Vi afslutter juleretræten den 25. december, når vi har spist frokost.


Praktisk information: Retræten foregår på Kokvrøvl 5, Trøden 8740 Brædstrup. På dage med healingsmeditationer (currents) anbefales lyst tøj. 

Med i prisen er: 
- Vegetarisk frokost og aftensmad alle dagene. 
- Både traditionel (med kød) samt vegetarisk julemiddag den 24/12.
- Overnatning i enkeltværelse.

Morgenmad står du selv for.

Deltagerantal: Max. 8 personer.

BOOKING - KLIK HÉR.