Kursus- og Retrætehjælper hos Ignatius Healing og Retræte

Er du interesseret i at være Hjælper på Ignatius Healing og Retræte og støtte op om healingsenergien på stedet? 

Kursus- og Retrætehjælpere er en helt central del af Ignatius Healing og Retræte. De mange hjælpende hænder er i høj grad dét, der er med til at stabilisere og intensivere hjerteenergien på Ignatius Healing og Retræte. Vi hører fra mange hjælpere, at det at give til centeret og derigennem til de andre kursister på stedet, er en hjælp til at komme i cirkulation med den healingsenergi, man selv har modtaget på kurserne.

Som kursus- eller retrætehjælper på Ignatius Healing og Retræte er du med til at få kurserne og retræterne til at fungere i praksis. Du tager blandt andet imod kursisterne, hjælper dem på plads, varmer suppe og giver en hånd med andre praktiske opgaver. Samtidig er du under kurserne med til at højne og støtte op om energien i Ignatius Salen under meditationer og kanaliseringer samt i forbindelse med deltagernes processer.

For at blive kursus- eller retrætehjælper er det en fordel at du har deltaget i et kursus eller en retræte for at lære de forskellige opgaver og stedet at kende.

At være Hjælper på IHR er frivilligt og ulønnet, da overskud gives videre til godgørende formål.