Sådan kommer du til Ignatius Healing og Retræte

Samkørsel
Vi opfordrer til, at man kører sammen til Ignatius Healing og Retræte. Det kan være en stor hjælp for dem, der ikke har bil og godt for naturen.Vi har derfor etableret en Facebook-gruppe, der hedder Samkørsel til Ignatius Healing og Retræte, for koordinering af samkørsel til og fra IHR. Skriv derinde, hvis du har plads i din bil eller hvis du mangler et lift. Man deles om udgifterne, som hver især finder bedst. Skriv gerne opslagene derinde så præcise som muligt: Dato, antal pladser, mulige ophentningssteder osv. At tilbyde at hente nogen på Ry station kan også være værdifuldt. 

Hvis samkørsel ikke er muligt, kan der bestilles en flekstur ved Midttrafik på tlf 87408300, tast 2. Fleksturen koster 30 kr fra Ry station og skal bestilles senest dagen før den skal bruges og tidligst 2 uger før. Der kan kun betales med aftalte kontanter. 

Der er IKKE gode busforbindelser til Himmelbjerggården.

Her er vi
Ignatius Healing og Retræte ligger tæt på Himmelbjerget på et smukt sted på 20 ha, der hedder Himmelbjerggården - midt i Jyllands Hjertechakra. Adressen er Himmelbjergvej 11, 8680 Ry. Huset Gammelgård, som vi holder kurser og retræter i, er afmærket med skilte. Parkeringspladser findes ved den gule Hovedbygning i træ. Er du gangbesværet, kan du parkere ved Gammelgård.