Samkørsel til og fra Ignatius Healing og Retræte

Vi opfordrer til, at man kører sammen til Ignatius Healing og Retræte. Det kan være en stor hjælp for dem, der ikke har bil og godt for naturen. Vi har derfor etableret en Facebook-gruppe for koordinering af samkørsel til og fra IHR. Skriv derinde hvis du har plads i din bil eller hvis du mangler et lift. Navnet på Facebook gruppen er "Samkørsel til Ignatius Healing og Retræte".

Man deles om udgifterne, som hver især finder bedst. Skriv gerne opslagene derinde så præcise som muligt: Dato, antal pladser, mulige ophentningssteder osv. At tilbyde at hente nogen på fx Horsens eller Skanderborg station kan også være værdifuldt.

Hvis samkørsel ikke er muligt, kan der bestilles en flekstur ved Midttrafik på tlf 87408300, tast 2. Fleksturen koster 70 kr fra Horsens eller Skanderborg Station til Kokvrøvej 5, i Træden, 8740 Brædstrup. Turen kan kun betales med aftalte kontanter. Der kan tidigst bestilles 2 uger før og senest dagen før. Turen kan kun betales med aftalte kontanter.

Skal du på retræte på Hærvejens Feriecenter er taxa til flexpris  kun mulig fra Silkeborg station. Turen koster 161 kr. og kan kun betales med aftalte kontanter. Turen kan bestilles på tlf 87408300, tast 2. Der kan tidigst bestilles 2 uger før og senest dagen før.
Alternativt prøv at undersøge busforbindelser til Nr. Snede.