Ignatius Healing og Retræte, IHR

Ignatius Healing og Retræte, IHR, er en selvejende institution, hvis overskud går til godgørende formål. Hos os kan du søge hjælp til healing ind i de områder i dit liv, som er væsentlige for dig. Det kan være mentale, følelsesmæssige og fysiske problemer, og det kan være hjælp til din spirituelle udvikling, din vej og dit formål i livet. Healing betyder at gøre hel for herigennem at skabe balance og afhjælpe problemer i menneskets krop, sind og sjæl.

På Ignatius Healing og Retræte, hvor kærlighedsenergien er særlig stærk, åbnes der til Den Guddommelige Dimension og dermed til Kærlighedens healende kraft - Kærlighedens Hjerte Healing. Arbejdet sker dels gennem vejledning fra St. Ignatius af Loyola - Ignatius - og andre hjælpere fra den åndelige verden, kanaliseret gennem Eva Høffding dels gennem healingsmeditationer - currents og spirituelle operationer.

Forbindelsen mellem Eva Høffding og Ignatius udspringer af et fælles formål: At hjælpe mennesker til at åbne sig for og overgive sig til den guddommelige kærlighedsenergi, kærlighedens healende kraft, som er en iboende kraft i hvert enkelt menneske. Healing indtræffer, når kærlighedsenergien arbejder ind i menneskets krop, sind og sjæl.

Evas kontakt til Ignatius opstod efter et ophold på Casa de Dom Inacio - Ignatius' Hus, i daglig tale Casa'en - i Brasilien. I samarbejde med Ignatius går Eva Høffding med en lang baggrund som healer og terapeut ind i det enkelte individs personlige processer på vejen mod healing.