Kærlighedens Hjerte Healing®

 
Kærlighedens Hjerte Healing®
Kærlighedens hjerte er det dybeste og inderste i kærlighedens væsen,
der strømmer med healing.
 
 

 Ignatius Healing Center Eva Høffding“Healing er dybt forbundet med kærlighed. Uden kærlighed  ingen healing. Derfor er der altid en kærlighedsresonans inde i et menneskes healingsproces. Der er altid et element af opløftelse og glæde inde i dette menneske, fordi healingen åbner ind til dette menneskes sjæl eller essens. Når kærligheden gennemtrænger det mentale felt, er der ingen adskillelse, ingen afstand mellem dig og os i den spirituelle dimension. Du kan ikke nærme dig dette med dit intellekt, men må hellere søge at åbne dit hjerte, åbne op som et barn og du vil opdage det guddommelige.”

- St. Ignatius de Loyola -
kanaliseret af Eva Høffding

 

Ignatius Healing Center Eva Høffding

 

"Udvikling handler om at komme tæt ind til din sjæl, at opløfte og udvide din bevidsthed. Dette baseres på det, du kan finde inden i dig selv, som en dyb følelsesmæssig kontakt til noget større eller højere. Noget du etablerer i dig selv som en holdning eller tro, der bliver til et grundlag, en platform i dit liv. Fra dette grundlag, denne platform udtrykker du dig – derfra giver du af dig selv, og derfra tjener du."

- Bob Moore -
kanaliseret af Eva Høffding

 

Ignatius Healing Center Eva Høffding

”Min Fryd er at give dig næring og omsorg. At trøste dig, at pleje dine sår. Min Fryd er at opfylde dig på enhver mulig måde. Lad mig forsikre dig om at denne Fryd, denne Kærlighed aldrig ophører, fordi den er en endeløs strømmen. Hvordan kan en moder holde op med at elske sine børn? Lad min Kærlighed strømme helt ind i dit inderste væsen. Lad mig smelte al modstand, angst og stolthed. Lad os være sammen i denne dybe Intime Kærlighed, i fuld frihed, i fuldstændig forening.”

- Den Sorte Madonna -
kanaliseret af Eva Høffding