Om spirituel operation

En spirituel operation er en direkte energetisk intervention fra St. Ignatius af Loyola - kaldet Ignatius - og det åndelige felt - de åndelige hjælpere.

En spirituel operation har til formål at heale et specifik mentalt, følelsesmæssigt eller fysisk problem. Ignatius og entiteterne arbejder og opererer altid i den bagvedliggende årsag til problemet. Der opereres i flere lag i den menneskelige struktur, både i den energetiske og i den fysiske. Mange mennesker, der er blevet opereret, oplever det som en blid, men præcis energibevægelse i kroppen.

Efter en spirituel operation vil man almindeligvis være meget træt i en periode. Man bør derfor regne med at skulle holde fri ca. 1 uge efter operationen.

Hvis du er i medicinsk behandling, skal du fortsætte med denne.

Effekten af spirituel operation varierer fra individ til individ. Mange kan føle en forandring eller forbedring allerede efter den første spirituelle operation. Få mærker kun en lille eller ingen effekt. Det er almindeligt med flere operationer over tid. 

Retningslinjer efter en spirituel operation

Disse retningslinjer er lavet ud fra en forståelse af, hvordan du bedst hjælper din krop, dit sind og hele dit energisystem efter en spirituel operation.

De første 24 timer
Det anbefales, at du holder dig indendørs og i ro i de første 24 timer efter en spirituel operation, fordi du let påvirkes af andre mennesker og omgivelserne.

De næste uger
Efter en spirituel operation kan du føle dig meget træt. Vi anbefaler, at du planlægger at holde fri, således du har mulighed for at hvile dig, især de første dage og op til en uge efter operationen, indtil stingene er taget - se ”Fjernelse af sting” nedenfor. Du bør ikke anstrenge dig fysisk de første tre uger. Undgå også lange ophold i direkte sol.

Øjenoperation
Hvis du er blevet opereret i øjnene, anbefaler vi, at du undgår at læse, skrive eller se fjernsyn i en uge indtil stingene er taget - se ”Fjernelse af sting” nedenfor).

Medicin
Hvis du er i medicinsk behandling, skal du fortsætte med denne efter en spirituel operation. 

Mad og drikke
Det anbefales, at du undgår alkohol, svinekød, stærk peber, chili, paprika, karry og lignende i op til tre uger efter en spirituel operation.

Sex
Det anbefales, at du undgår sex i op til tre uger efter en spirituel operation.

Fjernelse af sting
Stingene bliver taget en uge efter en spirituel operation. Det sker natten til den ugedag, du er blevet opereret. Hvis du f.eks. er opereret en søndag, skal du gøre følgende lørdag aften, inden du går i seng: Lav et glas velsignet vand - se nedenfor, som du stiller ved din seng. Tag hvidt tøj på eller gå nøgen i seng. Fortæl Ignatius, at du er klar til at få stingene taget og læg dig til at sove. Inden du står ud af sengen næste morgen, takker du Ignatius for at have taget stingene. Herefter drikker du glasset med velsignet vand.

Velsignet vand
Du kan lave velsignet vand ved at bede en spirituel kilde om at forestå velsignelsen, mens du holder den ene hånd om glasset og den anden hånds fingerspidser nede i vandet.