Udtalelser fra deltagere på Montserrat-rejserne

Eva Høffding og Ignatius Healing Center har i over ti år rejst to gange årligt til Montserrat og statuen af Den Sorte Madonna, der siges at udøve mirakler. Montserrat har været et mål for pilgrimme siden det niende århundrede. Mystikere som Frans af Assisi, Theresa af Avila, Ignatius af Loyola og mange andre har været her og knælet ved Den Sorte Madonna.

Her kan du læse, hvad tidligere pilgrimsrejsende fortæller om deres oplevelser af at være med på Montserrat-rejserne med Ignatius Healing og Retræte.”Jeg ELSKER Montserrat af hele mit hjerte! Her har jeg efterhånden været seks gange med Ignatius Healing og Retræte, og jeg har allerede planlagt en syvende.

Alle gange har været meget forskellige både på det personlige og spirituelle plan, men fælles for dem alle er energien og ikke mindst den kærlighed, vi som kursister modtager fra entiteterne. En kærlighed, som går dybt og fordrer os til at trodse mørket og åbne op for lyset i os.

Vi kan under Eva Høffdings kyndige vejledning og kanaliseringer trygt gå dybt i vores processer, både mens vi er på Montserrat og mange måneder efter.

Mirakler kan ske og sker. Jeg har selv oplevet at få fjernet et fødselstraume. At bo og leve på Montserrat i vores egne lejligheder. At deltage i morgen og aftenandagterne sammen med munkene og det verdensberømte drengekor. At stå frem for den sorte Madonna og gå eller køre ture rundt på det smukke bjerg gør rejsen fuldendt. Montserrat får mine varmeste anbefalinger.”

- Marijane Stens Hansen