Clairvoyance med Stig Konnerup-Møller

Mange af jer kender Stig fra hans konkrete og direkte clairvoyante vejledning på Evas kurser. 
Hans kommentarer og indsigter former altid et præcist og kærligt supplement til det, der formidles fra den åndelige verden gennem Eva Høffding.

Nu er det også muligt at bestille en personlig konsultation hos Stig.
I sådan en session kan du få hjælp og vejledning i de områder i dit liv, der trænger til at blive belyst.
Varighed: Mellem en og halvanden time .
Pris: 600 kr.
Sted: Galgebjergvej 14, Voerladegaard, 8660 Skanderborg.
Det er også muligt at få en tid på Ignatius Healing of Retræte, Himmelbjerggården, Ry efter aftale.
Stig har telefontid mandag til torsdag, mellem kl. 9.00 og 9.30, eller efter aftale: 75 78 23 48, stig1810@yahoo.dk

Om StigIgnatius Healing Center healing åndelig vejledning
Stig er født i 1944 og har i samarbejde med den nu afdøde irske healer Bob Moore siden 1977 arbejdet med og trænet sine evner som clairvoyant medium, evner der ligger i hans familie. Efter endt universitetsuddannelse i engelsk og biologi startede han på at undervise i disse fag på gymnasie-  seminarie- og Hf niveau. Sideløbende med undervisningen studerede han heilpraktik dels i Tyskland dels i Danmark og blev færdiguddannet som heilpraktiker (tysk naturmedicinsk uddannelse, hvor eksamen foregår under den tyske embedslægeinstitution) i 1988. Efter endt eksamen oprettede han sin egen klinik, hvor kan bl.a. arbejdede sammen med nu  afdøde Merete Birkelund (tidl. formand for foreningen Tidslerne) omkring kræft.

Clairvoyancen har givet ham et nyt syn på årsager til sygdomme, bl.a. at der meget tit ligger dybe psykiske traumer fra den tidlige barndom til grund for adskillige sygdomme.

I samarbejde med Eva Høffding på Ignatius Healing og Retræte har han yderligere udbygget sine evner omkring healing og clairvoyance og giver supplerende informationer til den enkelte holddeltager på centret eller i selvstændige konsultationer.

Vejledningen gives udelukkende ud fra en energimæssig forståelse af sygdom eller udvikling og er ikke knyttet ind i en bestemt religiøs praksis.