Fjernhealing          

Ignatius Healing og Retræte tilbyder fjernhealing, alle ugens dage, hele året rundt.
Man betaler et mindre beløb - 200 kr for en to-måneders periode, men man kan også vælge enten seks måneder - 500 kr eller 12 måneder - 800 kr. Børn til og med 25 år kan gratis stå sammen med forældre. Pengene går direkte til det administrative arbejde. Eva Høffding og syv hjælpere sender fjernhealing på frivillig basis.

Fjernhealingen foregår hver dag året rundt mellem kl. 08.00 og 08.15. Det er en fordel, hvis man i tidsrummet har mulighed for at sidde eller ligge ned og tune ind til healingsenergien. Det er også muligt at invitere St. Ignatius af Loyola og bede om hjælp til et bestemt tema/område i sit liv, som man ønsker healing ind i.

Tilmelding og betaling sker ved at gå til vores bookingside. Når du har valgt fjernhealing på listen og trykket videre, har du mulighed for at kommentere din booking ved at skrive et par linier omkring, hvad du vil have healing til. Denne kommentar bliver videregivet til dem, der sender fjernhealingen. Det er ligeledes hér, du skriver navne på evt. børn, der tilmeldes fjernhealing. Husk at meddele os alle navne på dem der tilmeldes, også mellemnavne.

Når fjernhealingsperioden er udløbet, får du en mail fra os om det. Hvis du vil forlænge din periode, går du igen ind på bookingsiden og betaler for en ny periode. 

Der går 5 hverdage fra du tilmelder dig eller andre fjernhealingslisten til du/I er med i fjernhealingen.

Det er ikke muligt at tilmelde andre end egne børn under 25 år til fjernhealingslisten uden først at have fået en JA fra dem.

  GÅ TIL BOOKING