Krystalbad

Krystalbad er en healingsbehandling, der sammen med den spirituelle energi på Ignatius Healing og Retræte kan være med til at forløse blokeringer og dermed virke afbalancerende og healende for de fysiske, følelsesmæssige, mentale og spirituelle lag i mennesket.

Under behandlingen ligger du på en seng under syv særligt rene krystaller. Når lyspærerne tændes, pulserer farver igennem krystallerne over kroppens energicentre - Chakraerne.

De fleste kan have glæde af et krystalbad. Et krystalbad renser, fornyer og afbalancerer energien i mennesket. Oplevelser ved at få et krystalbad er individuelle fra person til person og fra gang til gang. Et krystalbad forstyrrer ikke optagelsen af medicin eller medicinske behandlinger, som f.eks. kemoterapi og stråling.

Afhængig af behov tilbyder vi krystalbad i 20, 30 eller 40 min.

Pris
Kr. 200,00 for 20 min.
Kr. 300,00 for 30 min.
Kr. 400,00 for 40 min.

Booking
Du kan booke og betale behandling i vores bookingsystem, se nedenfor. Her kan du også se de ledige tider. Er der ingen ledige tider, kan du ringe på 3030 6142, eller du kan sende en mail: mail@ignatiushr.dk og bestille tid.Ved registrering får du tilsendt en kode, som du kan bruge ved fremtidige bookninger. 

Hvis du ønsker krystalbad på andre tidspunkter (end de dage, der ligger i bookingsystemet), så skriv til administrationen på mail@ignatiushr.dk og vi vil imødekomme tidspunktet, hvis det er muligt.

Du er velkommen til at kontakte os på alle hverdage på tlf. 30 30 61 42 mellem kl. 9.00 og 9.30 eller på mail@ignatiushr.dk, hvis du har spørgsmål om krystalbadet.

I forbindelse med deltagelse på et kursus er prisen for et krystalbad kr. 150 for 20 min., kr. 225 for 30 min. og kr. 300 for 40 min. Her er behandlingen kun mod kontant betaling eller MobilePay nr. 875412.

Krystalbadsoplevelser:

"En virkelig dejlig oplevelse ... meget blidt og nænsomt, følte mig meget løftet" - kvinde, 39 år, om en krystalbadsoplevelse.

"Jeg føler mig som født påny. Healingsenergien finder selv derhen hvor der er udfordringer i kroppen". Behandlingen føles så let og blid og jeg glæder mig hver gang" - kvinde, 55 år, om en krystalbadsoplevelse.

BOOK ET KRYSTALBAD - KLIK HÉR. eller ring på 3030 6142. Du kan også sende en mail på: mail@ignatiushr.dk  og bestille tid.