Ignatius Healing Center Eva Høffding Telefon Konsultation
Sessioner med Eva Høffding

Det er muligt at bestille fire forskellige former for konsultation med Eva Høffding:

- Telefonisk konsultation
- Individuel session, hvor du mødes med Eva
- Parsession, hvor I som par mødes med Eva
- Session over Skype, Zoom eller Facetime
 

Telefonsessioner

Under en telefonisk konsultation hos Eva Høffding stiller hun sig til rådighed med kanaliseringer og personlig vejledning. Du kan enten bestille 14 eller 29 minutter. Har du et enkelt emne, kan 14 minutter være nok, men hvis du har brug for guidance til et lidt større emne, anbefaler vi at bestille 29 minutter.

14 min. koster 350 kr incl.moms
29 min. koster 600 kr incl moms
 
EVAS TLF NR ER 3030 6142, OG DET ER DEN, SOM HAR BESTILT SESSION, DER RINGER OP PÅ DET AFTALTE TIDSPUNKT. DET ER EN RIGTIG GOD IDE AT SKRIVE EVAS TLF NR NED, SÅ DU HAR DET KLAR PÅ DAGEN.

Hvis du ønsker, at telefonsessionen skal foregå via online på Skype, Zoom eller Facetime, så noter det gerne i kommentarfeltet, når du bestiller.

Er der ikke ledige tider i bookingsystemet, kan du kontakte Eva Høffding på
tlf. 30 30 61 42, så vil det her være muligt at aftale en tid.
 
Du kan ringe alle hverdage kl. 9.00 - 9.30 undtagen på kursusdage, på disse dage kan du lægge med navn og tlf nr. og du vil blive ringet op.

Hvis du ikke kan ringe på det tidspunkt, kan du lægge navn og tlf. nummer på tlf svareren,  så vil du efterfølgende blive ringet op.
 
 
GÅ TIL BOOKING
 

Individuelle sessioner

I en individuel session kan du enten mødes med Eva, eller sessionen kan foregå online på Skype, Zoom eller Facetime, hvor hun giver vejledning, kanalisering og healing ind i din personlige proces og spirituelle udvikling.
 
Sessionerne finder sted på:
Kokvrøvlvej 5, Træden
8740 Brædstrup
 
Prisen er 1.250 kr. inkl. moms for en individuel session. 

NB! Det er ikke så nemt at komme til stedet med offentlig transport, men det er nemt med Flextur. Du kan bestille en flekstur ved Midttrafik på tlf 87408300, tast 2. Fleksturen koster 70 kr fra Horsens eller Skanderborg.
 

GÅ TIL BOOKING

V

Parsession

I en parsession mødes I med Eva, eller online på Skype eller Zoom  hvor hun giver sparring, vejledning, kanalisering og healing ind i jeres proces og udvikling både som par og hver for sig.

Sessionerne finder sted på:

Kokvrøvlvej 5, Træden
8740 Brædstrup

Prisen er 1500 kr inkl moms for en session.

Er der ikke ledige tider i bookingsystemet, kan du kontakte Eva Høffding på tlf. 30 30 61 42 eller sende en mail, så vil det her være muligt at aftale en tid.

Du kan ringe alle hverdage kl. 900. - 9.30, undtagen på kursusdage, på disse dage kan du lægge med navn og tlf nr. og du vil blive ringet op.


GÅ TIL BOOKING