Find vej

Find vej til Ignatius Healing og Retræte

Kursuskalender 
– klik hér.

Ignatius Healing og Retræte har alle aktiviteter samlet på Hærvejens Ferie, Nørhovedvej 16 B, 8766 Nørre Snede.

Samkørsel
Vi opfordrer til, at man kører sammen. Det kan være en stor hjælp for dem, der ikke har bil og godt for naturen.

Vi har derfor etableret en Facebook-gruppe, der hedder Samkørsel til Ignatius Healing og Retræte, for koordinering af samkørsel til og fra IHR. Skriv derinde, hvis du har plads i din bil eller hvis du mangler et lift. Man deles om udgifterne, som hver især finder bedst.

Skriv gerne opslagene derinde så præcise som muligt: Dato, antal pladser, mulige ophentningssteder osv. At tilbyde at hente nogen på nærmeste station kan også være værdifuldt. 

Taxa
Taxa til flexpris kun mulig fra Silkeborg station. Turen koster 161 kr. og kan kun betales med aftalte kontanter. Turen kan bestilles på tlf 87408300, tast 2. Der kan tidigst bestilles 2 uger før og senest dagen før.

Alternativt prøv at undersøge busforbindelser til Nr. Snede.

Ignatius Healing og Retræte bor på og har alle aktiviteter på samlet på Hærvejens Ferie, Nørhovedvej 16, 8766 Nørre Snede. Kjeld og Solveig ejer og bor på stedet. De er venlige og hjælpsomme mennesker, hvis energi bidrager til stedet sammen med den pragtfulde natur lige udenfor.
Siden foråret 2021 holder Ignatius Healing og Retræte til i et naturskønt område på Nørhovedvej 16 – lidt nord for Nørre Snede.

Kalender

Besøg vores kalender for at se, hvornår de næste kurser finder sted. Klik hér.