Fjernhealing

Om fjernhealing

Ignatius Healing og Retræte tilbyder fjernhealing, alle ugens dage, hele året rundt.

Man betaler et mindre beløb for at modtage fjernhealing. Børn til og med 25 år kan gratis stå sammen med forældre. Eva Høffding og syv hjælpere sender fjernhealing hver morgen.

Priser: se “Priser” under “Info” i menulinjen

Fjernhealingen foregår hver dag året rundt mellem kl. 08.00 og 08.15. Det er en fordel, hvis man i tidsrummet har mulighed for at sidde eller ligge ned og tune ind til healingsenergien. Det er også muligt at invitere St. Ignatius af Loyola og bede om hjælp til et bestemt problematik i sit liv, som man ønsker healing ind i.

Tilmelding
Tilmelding sker ved at sende en mail til tove@ignatiushr.dk . Skriv et par linier om, hvad du ønsker healing til. Denne besked bliver videregivet til resten af fjernhealingsgruppen. Det er ligeledes hér, du skriver navne på evt. børn, der tilmeldes fjernhealing. Husk at meddele os alle navne på dem, der tilmeldes, også mellemnavne.

Betaling
Betaling kan enten ske på mobilpay: 875412 eller ved bankoverførsel til reg.nr. 7670 kontonr. 7545994. HUSK at skrive dit navn og “fjernhealing” ved indbetalingen.

Hvis du vil forlænge din periode, indbetaler du for ny en periode.

Der går max 2 hverdage fra du tilmelder dig eller andre fjernhealingslisten til du/I er med i fjernhealingen.

Det er kun muligt at tilmelde andre (bortset fra egne børn under 21 år) til fjernhealingslisten, når du har deres tilladelse.

Eva Høffding og syv andre healere tilbyder fjernhealing året rundt alle ugens dage.

NYHEDSBREV
Tilmeld dig 
vores nyhedsbrev 
– klik hér.

Under processen med at åbne jer for Gud vil I modtage megen hjælp til at heale gamle sår fra fortiden. Det vil naturligvis til tider være udfordrende; men hvis I ser nærmere på denne proces, vil I se, at det er er gjort med så megen nåde, at jeres lys vil komme til at skinne klarere. Med andre ord, barriererne i jer vil gradvis brydes ned, og hver gang en barriere er fjernet, vil jeres lys skinne endnu klarere.

Ignatius af Loyola – kanaliseret af Eva Høffding

Kalender

Besøg vores kalender for at se, hvornår de næste kurser finder sted. Klik hér.