Om Ignatius Healing og Retræte

Om Ignatius Healing og Retræte

Eva Høffding er den daglige leder af Ignatius Healing og Retræte. Hun afholder kurser, retræter samt sessioner.

På Ignatius Healing og Retræte kan du få personlig og åndelig vejledning og healing ind i de områder i dit liv, som er væsentlige for dig. Det kan være mentale, følelsesmæssige og fysiske problemer, og det kan være hjælp til din spirituelle udvikling, din vej og dit formål i livet.

På Ignatius Healing og Retræte, hvor Healingen går i dybden, åbnes der til Den Guddommelige Dimension og dermed til Kærlighedens Healende Kraft – Kærlighedens Hjerte Healing. Arbejdet sker dels gennem vejledning fra St. Ignatius af Loyola – Ignatius – og dels gennem andre hjælpere fra den åndelige verden, kanaliseret gennem Eva Høffding, dels gennem healingsmeditationer – currents og spirituelle operationer.

Forbindelsen mellem Eva Høffding og Ignatius udspringer af et fælles formål: At hjælpe mennesker til at åbne sig for og overgive sig til den Guddommelige Kærlighedsenergi, Kærlighedens Healende Kraft, som er en iboende kraft i hvert enkelt menneske.

Ignatius Healing og Retræte er beliggende lidt nord for Nørre Snede på “Hærvejens Ferie” i et vidunderligt, naturskønt område. Her afholdes både sessioner, kurser og retræter.

Når I bevæger jer ind i en dybere tillid, vil I opdage, at I åbner til en dybere kærlighed på en mere betingelsesløs måde.

Ignatius af Loyola – kanaliseret af Eva Høffding

På Ignatius Healing og Retræte hjælper vi mennesker til at åbne sig for og overgive sig til den Guddommelige Kærlighedsenergi, Kærlighedens Healende Kraft, som er en iboende kraft i hvert enkelt menneske.

Kalender

Besøg vores kalender for at se, hvornår de næste kurser finder sted. Klik hér.