Juleretræte

Om Juleretræte

Kursuskalender 
– klik hér.

Book kursus hér.

Ignatius Healing og Retræte bor nu i den mest pragtfulde natur med Hærvejen som nabo og synes, at vi på denne måde har føjet en ekstra dimension til alle vores retræteophold. Vi glæder os særligt meget til juleretræten i denne ideelle ramme i dagene fra d. 22. til 25. december for max 8 deltagere.

For 2000 år siden brød kærlighedens lys, kærlighedens bevidsthed og kærlighedens udtryk igennem på Jorden. Dette gennembrud begyndte med fødslen af Jesus Kristus.

På Ignatius Healing og Retræte vil vi forbinde os med dette gennembrud og fejre julen i stille fordybelse og glædesfyldt samvær. Vi vil fordybe os i vores personlige relation til Kristus, hvilken rolle han spiller i vores liv, og hvad det har betydet for os personligt, at han lod sig føde. Vi vil udforske, hvilken betydning julebudskabet har for os.

Nogle af dagene vil vi være i stilhed, hvor vi mediterer på Bibeltekster. Andre dage vil vi inkludere healingsmeditationer (currents). Undervejs vil der blive mulighed for at udveksle omkring det, der rører sig i deltagerne. Desuden vil der være mulighed for at modtage individuelle kanaliseringer og vejledning fra Eva Høffding.

Vi afslutter juleretræten den 25. december med brunch.Praktisk information
Retræten foregår på:
Ignatius Healing og Retræte
Hærvejens Ferie
Palsgårdvej 10 B
8766 Nørre Snede

På dage med healingsmeditationer (currents) anbefales det, at du bærer lyst tøj. 

Dato og pris: se kalender

Med i prisen er: 
– Morgenmad, vegetarisk frokost og aftensmad alle dagene. 
– Både traditionel (med kød) samt vegetarisk julemiddag den 24/12.
– Overnatning i enkeltværelse.

Deltagerantal
Max. 8 personer.

Booking/Betalingsoplysninger

Tilmelding på bookingsiden. Dette kursus kan kun betales med betalingskort

Book kursus – klik hér.

Jesus bragte kærligheden til jorden. Kærlighed og tilgivelse. Disse to dyder er nøglen til befrielsen – befrielse af sindet, hvis I går dybere ind i det. Dette er frelsen – frelse fra jeres betingede sinds illusioner. Det er opvågnen til kærlighed og sandhed, der er helt og aldeles forbundet eller sammenvævet med jeres væsens inderste kerne.

Ignatius af Loyola – kanaliseret af Eva Høffding

Eva Høffding indbyder dig til juleretræte. Det er en vidunderlig måde at fejre Julen på -at kunne få lov til at have tid til at fordybe sig i Julebudskabet i en mindre gruppe.

NYHEDSBREV
Tilmeld dig 
vores nyhedsbrev 
– klik hér.

Kalender

Besøg vores kalender for at se, hvornår de næste kurser finder sted. Klik hér.