Krystalbad

Om krystalbad

Erfaringen viser, at Krystalbadet virker energi-givende, stress reducerende samt balancerende. Krystalbad er en healingsbehandling, der sammen med den spirituelle energi på Ignatius Healing og Retræte kan være med til at løsne blokeringer og dermed balancere, berolige og heale ind i de fysiske, følelsesmæssige, mentale og spirituelle lag i mennesket.

Under behandlingen ligger du på en seng under syv særligt rene krystaller. Når lyspærerne tændes, pulserer farver og lys igennem krystallerne ned i kroppens energicentre – chakraerne.

Jeg føler mig som født påny. Healingsenergien finder selv derhen, hvor der er udfordringer i kroppen. Behandlingen føles så let og blid, og jeg glæder mig hver gang.

kvinde, 39 år, om en krystalbadsoplevelse

De fleste kan have glæde af et krystalbad. Et krystalbad renser, fornyer og afbalancerer energien i mennesket. Oplevelser ved at få et krystalbad er individuelle fra person til person og fra gang til gang. Et krystalbad forstyrrer ikke optagelsen af medicin eller medicinske behandlinger, som f.eks. kemoterapi og stråling.

Afhængig af behov tilbyder vi krystalbad i 20, 30 eller 40 min. Desuden er det muligt at få en times session med vejledning, kanalisering og krystalbad

Pris
Kr. 200,00 for 20 min.
Kr. 300,00 for 30 min.
Kr. 400,00 for 40 min.
Kr. 950,00 for en times session m. vejledning, kanalisering og krystalbad.

Booking
Hvis du ønsker en tid, så ring på 3030 6142, eller du kan sende en mail til mail@ignatiushr.dk og bestille tid. Du er velkommen til at kontakte os på alle hverdage på tlf. 30 30 61 42 mellem kl. 9.00 og 9.30 eller på mail@ignatiushr.dk, hvis du har spørgsmål om krystalbadet.
I forbindelse med deltagelse på et kursus er prisen for et krystalbad kr. 175 for 20 min., kr. 250 for 30 min. og kr. 325 for 40 min. Her er behandlingen kun mod kontant betaling eller MobilePay nr. 875412.

En virkelig dejlig oplevelse … meget blidt og nænsomt, følte mig meget løftet.

kvinde, 39 år, om en krystalbadsoplevelse
Eva Høffding tilbyder Krystalbad til dig der søger hjælp til at komme i bedre balance og få mere energi.

NYHEDSBREV
Tilmeld dig 
vores nyhedsbrev 
– klik hér.

Kalender

Besøg vores kalender for at se, hvornår de næste kurser finder sted. Klik hér.