Ignatius og Hjertets Vej 2 (16.- 20. sep 2020)

Ignatius og Hjertets Vej er lukkede udviklingsgrupper som internat. Her du har mulighed for at arbejde dybere med dig selv og sammen med andre gennem en længere periode. Udgangspunktet i grupperne er den enkeltes kontakt til sit livsformål. Kontakt os, hvis du ønsker at indgå i en gruppe. Vi opretter løbende nye Ignatius og Hjertets Vej-grupper, og der er også mulighed for, at du kan komme ind i en eksisterende gruppe. Grupperne mødes enten to gange årligt, fem dage af gangen, eller tre dage tre gange årligt.


Pris:7112 kr.
Depositum:0,- kr
Tider:Onsdag 5/2 - søndag 9/2. Alle dage fra kl. 10.00 - 17.30, søndag slutter ca kl. 14.00.
Underviser:Eva Høffding
Sted: Ignatius Healing og Retræte, Himmelbjerggården, Himmelbjergvej 11, 8680 Ry - Huset Gammelgård

OBS... I prisen er der inkluderet enkeltværelse samt enkel men rigelig, vegetarisk, økologisk frokost samt enkel men rigelig, vegetarisk, økologisk aftensmad. Sengelinned/håndklæde kan bookes og betales sammen med bookingen af retræten på hjemmesiden.

Det er muligt at tage tog til Ry station med togbillet og derfra flekstaxa til Himmelbjerggården til 30 kr for 1 person. Der kan være flere personer i taxaen, men så er prisen en anden. Aftal nærmere og book din flekstaxa tur på tlf 87408300, tast 2.Turen kan bookes tidligst 2 uger før og senest dagen før. Der kan kun betales med aftalte kontanter.

Tilmelding og betaling
Tilmelding til og betaling for kurset kan ske via tilmeldingsknappen nedenfor. Bemærk, at bindingsperioden for tilmelding til en Hjertets Vej-udviklingsgruppe er 1 år.

Vær opmærksom på, at tilmelding i vores bookingsystem først er gældende efter gennemført betaling. Har du ikke før været inde i vores nye bookingsystem, skal du huske at vælge ”NY KUNDE” i stedet for at logge ind. Hvis du oplever probleme med bookingen eller har spørgsmål er du meget velkommen til at maile til os på mail@ignatiushr.dk eller ringe mellem kl 10-12 på hverdage på tlf 30 30 61 42.

 

GÅ TIL BOOKING