Sessioner med Eva Høffding

Om sessioner med Eva Høffding

Sessioner med Eva Høffding bestilles ved at ringe til Eva på: 3030 6142. Du kan vælge mellem fire forskellige former for konsultation med Eva Høffding:

– Telefonisk konsultation
– Individuel session, hvor du mødes med Eva
– Parsession, hvor I som par mødes med Eva
– Session over Skype, Zoom eller Facetime

Booking/Betalingsbetingelser

Kontakt Eva Høffding på tlf. 30 30 61 42. Du kan ringe alle hverdage kl. 9.00. – 9.30, undtagen på kursusdage. På kursusdage og udenfor telefontiden kan du lægge navn og tlf nr. og du vil blive ringet op, så vi kan aftale en tid.
Betaling skal ske i umiddelbar forlængelse af vores aftale via MobilePay: 875412 eller via bankoverførsel til Ringkøbing Landbobank: reg. nr. 7670 konto nr. 7545994 – husk navn på bankoverførslen.
For betalinger fra udlandet: IBAN DK3876700007545994
BIC/SWIFT RINGDK22
Vores aftale er først gyldig, når du har betalt.


Telefonsessioner
Kan også foregå via online, på Skype, Zoom eller Facetime, hvis du ønsker det. Under en telefonisk konsultation hos Eva Høffding stiller hun sig til rådighed med kanaliseringer, personlig og åndelig vejledning. Du kan enten bestille 14 eller 29 minutter. Har du et enkelt emne, kan 14 minutter være nok, men hvis du har brug for guidance til et lidt større emne, anbefaler vi at bestille 29 minutter. 60 min giver plads til at gå mere i dybden, og desuden vil der være mulighed for healing over telefonen.

Priser: se “Priser” under “Info” i menuen

EVAS TLF-NR ER 3030 6142, OG DET ER DIG DER RINGER OP PÅ DET AFTALTE TIDSPUNKT. SKRIV EVAS TLF NR NED, SÅ DU HAR DET KLAR PÅ DAGEN.

Der er almindelig telefontid alle hverdage kl. 9.00 – 9.30 undtagen på kursusdage, på disse dage kan du lægge med navn og telefonnr. og du vil blive ringet op.

Hvis du ikke kan ringe på det tidspunkt, kan du lægge navn og tlf. nummer på tlf svareren,  så vil du efterfølgende blive ringet op. 

Individuelle sessioner
I en individuel session kan du enten mødes med Eva, eller sessionen kan foregå online på Skype, Zoom eller Facetime, hvor hun giver vejledning, kanalisering og healing ind i din personlige situation og spirituelle udvikling. Sessionerne finder sted på:

Ignatius Healing og Retræte
Hærvejens Ferie
Nørhovedvej 16 B
8766 Nørre Snede 

Pris for individuel session: se “Priser” under “Info” i menuen

NB! HVIS DU IKKE KOMMER I BIL – se vores kørevejledning “Find vej” under “Info” i menuen

Parsession
I en parsession mødes I med Eva, eller online på Skype eller Zoom, hvor hun giver sparring, vejledning, kanalisering og healing ind i jeres situation og udvikling både som par og hver for sig.

Sessionerne finder sted på:

Ignatius Healing og Retræte
Hærvejens Ferie
Nørhovedvej 16 B
8766 Nørre Snede

Pris for parsession: se “Priser” under “Info” i menulinjen

Vi mennesker har det rigtig svært med uvished og mangel på kontrol. Men det er netop, når vi bliver ramt på vores tryghed, at vi får mulighed for at stifte bekendtskab med Uvishedens Visdom.

Eva høffding
Eva Høffding tilbyder dig en mulighed for personlig og åndelig vejledning samt healing ind i de temaer som er aktuelle for dig.

NYHEDSBREV
Tilmeld dig 
vores nyhedsbrev 
– klik hér.

Kalender

Besøg vores kalender for at se, hvornår de næste kurser finder sted. Klik hér.