Supervisionsgruppen

Om Supervisions-gruppen

Kursuskalender 
– klik hér.

Book kursus hér.

Formålet med gruppen er over tid at videregive de øvelser og meditationer, som Eva Høffding modtog af Bob Moore de sidste ti år, han levede. Bob Moores øvelser videregives på kurset i en vekselvirkning med de healingsmeditationer – currents, Eva Høffding lærte at kende på Casa de Dom Inácio i Brasilien.

Meditationerne og øvelserne blev givet til en mindre gruppe gennem de sidste 10 år af Bobs liv, og gruppen modtog de sidste øvelse fra Bob tre uger, før han forlod denne verden. Mens Bob stadig levede, understregede han, at disse meditationer og øvelser kun er for mennesker, som har haft en fordybet meditationspraksis i mange år. 

Du kan opfatte denne gruppe som et rum, hvor du kan have et særligt fordybet fokus på din personlige og spirituelle proces. Derudover er der mulighed for en givende udveksling og feedback i gruppen.

Bob Moore, Eva Høffdings lærer.

Overnatning
Overnatningen på retræten er inkluderet i retræteprisen. Hvis du ønsker at ankomme en dag før retræten eller blive en dag ekstra når retræten er slut er Hærvejens Ferie pris 380 kr pr person pr overnatning. Ekstra overnatninger bestilles ved at kontakte Ignatius Healing og Retræte.

Påklædning
Det er en fordel, at du kommer i hvidt eller lyst tøj de 2 ud af de 5 dage, hvor vi arbejder med healingsmeditationer. De Åndelige Hjælpere arbejder lettest gennem den hvide farve.

Tilmelding og betaling
Dette kursus henvender sig til mennesker, der har erfaring med Bob Moores arbejde, og det kræver derfor godkendelse før tilmelding. Er du interesseret i kurset, så send en kort mail med information om din meditationserfaring og baggrund til mail@ignatiushr.dk. Vi vender hurtigt tilbage til dig med besked, om du er optaget.

Dato og priser: se kalender. Prisen er incl. overnatning samt fuld økologisk, vegetarisk forplejning, laktosefri, glutenfri.

Tilmelding kan ske på bookingsiden. Betaling skal ske i umiddelbar forlængelse af tilmeldingen via MobilePay: 875412 eller via bankoverførsel til Ringkøbing Landbobank: reg. nr. 7670 konto nr. 7545994 – husk navn på bankoverførslen.

For betalinger fra udlandet: IBAN    DK3876700007545994

                                                  BIC/SWIFT   RINGDK22

Din tilmelding er først gyldig, når du har betalt.

There is no fight between light and darkness. When there is light, the darkness disappears.

Bob moore
Eva Høffding var mangeårig elev af Bob Moore, og hun var blandt de sidste, der modtog undervisning frem til hans død. Den undervisning og andre dele af Bob Moores dybe undervisning formidler hun i Supervisionsgruppen.

NYHEDSBREV
Tilmeld dig 
vores nyhedsbrev 
– klik hér.

Kalender

Besøg vores kalender for at se, hvornår de næste kurser finder sted. Klik hér.