Fjernhealing


Ignatius Healing og Retræte tilbyder fjernhealing, alle ugens dage, hele året rundt 8.00 – 8.15, hvor Eva Høffding og syv hjælpere sender fjernhelingen. Du kan komme med for et mindre beløb. Børn til og med 25 år kan gratis stå sammen med forældre.

Det er en fordel, hvis man i tidsrummet har mulighed for at sidde eller ligge ned og tune ind til healingsenergien. Det er også muligt at invitere St. Ignatius af Loyola og bede om hjælp til et bestemt problematik i sit liv, som man ønsker healing ind i.

Tilmelding

Tilmelding sker via vores kontaktformular . Skriv et par linier om, hvad du ønsker healing til. Denne besked bliver videregivet til resten af fjernhealingsgruppen. Det er ligeledes hér, du skriver navne på evt. børn, der tilmeldes fjernhealing. Husk at meddele os alle navne på dem, der tilmeldes, også mellemnavne.

Der går max 2 hverdage fra du tilmelder dig eller andre fjernhealingslisten til du/I er med i fjernhealingen.

Det er kun muligt at tilmelde andre (bortset fra egne børn under 21 år) til fjernhealingslisten, når du har deres tilladelse.

Betaling

Se muligheder for betaling her. – NB! Som modtager af fjernhealing er du velkommen til at bruge mobilpay! Ved bankoverførsel: HUSK at skrive dit navn og “fjernhealing” ved indbetalingen.

Hvis du ønsker at forlænge din periode, indbetaler du for ny en periode.

Priser

Se vores side med priser.

Under processen med at åbne jer for Gud vil I modtage megen hjælp til at heale gamle sår fra fortiden. Det vil naturligvis til tider være udfordrende; men hvis I ser nærmere på denne proces, vil I se, at det er er gjort med så megen nåde, at jeres lys vil komme til at skinne klarere. Med andre ord, barriererne i jer vil gradvis brydes ned, og hver gang en barriere er fjernet, vil jeres lys skinne endnu klarere.

Citat: Ignatius af Loyola
Kanaliseret af Eva Høffding