Overnatning


Ignatius Healing og Retræte bor på samme matrikel som Hærvejens Ferie, og arbejder derfor naturligt sammen med Hærvejens Ferie, hvad angår overnatning i forbindelse med kurser og retræter. Hærvejens Ferie står for værelses udlejningen ved De Åbne Healingsdage, GHS-grupperne samt Individuelt Guidede Retræter, hvis man vælger at bo på stedet. 

Ignatius Healing og Retræte har alle aktiviteter på samlet på Hærvejens Ferie, der ejes af Kjeld og Solveig.

For overnatning på disse kurser: Åbne Healingsdage, GHS grupperne og Individuelt Guidet Retræte – kontakt Solveig eller Kjeld på 27810863 / 20488025. Pris pr. overnatning pr. person i enkeltværelse er 350 kr. Sengelinned kan lejes. På Hærvejens Ferie er der gode køkkenfaciliteter inklusiv adgang til køleskab. På disse kurser står du selv for forplejning. Du kan uden besvær opbevare og lave din egen mad på stedet.

For overnatning på disse retræter: IHV-retræterne, Supervisionsgruppen og Juleretræten er værelserne reserveret og med i retræteprisen. Alle værelser er enkeltværelser. Sengelinned kan lejes. Hvis du ønsker at ankomme en dag før retræten eller blive en dag ekstra, når retræten er slut, er prisen 350 kr. pr. overnatning pr. person. Ekstra overnatninger bestilles ved at kontakte Ignatius Healing og Retræte v. Eva Høffding: eva@ignatiushr.dk eller telefon 30306142. På Hærvejens Ferie er der gode køkkenfaciliteter inklusiv adgang til køleskab. På retræterne er der frokost og aftensmad + diverse kaffe/te og sødt (dog uden morgenmad) med i retræteprisen. Du kan uden besvær opbevare og lave din egen morgenmad på stedet.