Ignatius’ Helgendag


Vi fejrer Ignatius’ Helgendag på Ignatius Healing og Retræte med henblik på at forbinde os i taknemmelighed til ham, og for al den hjælp han og andre fra den åndelige verden giver til alle, der kommer på retræter og kurser.

Alle er velkomne – også selvom du ikke tidligere har besøgt Ignatius Healing og Retræte. Ignatius’ Helgendag er en god måde at stifte et første bekendtskab med stedet og det arbejde, der udføres her.

Vi fejrer Ignatius’ Helgendag den 31. juli, hvor du er meget velkommen til at deltage. Det er gratis at deltage. MEN du skal tilmelde dig, så vi ved hvor mange der kommer. Skriv til: mail@ignatiushr.dk eller ring til 30306142. 

Program
Kl. 14.00: Indledning ved Eva Høffding
Cirka kl. 14.45: Fælles meditation
Cirka kl. 15.30 – ca. 17.30: Hyggeligt samvær, hvor vi byder på kaffe, te og kage. Hvis du har lyst til at bage kage eller boller til dagen, vil det være rigtig dejligt. Du må meget gerne give os besked på mail til Eva: mail@ignatiushr.dk

Vi glæder os til at se dig!

At forpligte sig på en dybere relation til Gud, til Kristus eller til en Spirituel Kilde betyder, at I åbner Jer og opbygger en relation, hvor intet er skjult. Det er et forhold, hvor I ikke kun er afhængig af Jer selv. Det er en bevægelse, som tager Jer dybere ind i, hvem I er, og


Ignatius af Loyola
Kanaliseret af Eva Høffding