Ignatius’ Helgendag


Vi fejrer Ignatius’ Helgendag på Ignatius Healing og Retræte med henblik på at forbinde os i taknemmelighed til ham, og for al den hjælp han og andre fra den åndelige verden giver til alle, der kommer på retræter og kurser.

Alle er velkomne – også selvom du ikke tidligere har besøgt Ignatius Healing og Retræte. Ignatius’ Helgendag er en god måde at stifte et første bekendtskab med stedet og det arbejde, der udføres her.

Vi fejrer Ignatius’ Helgendag den 31. juli, hvor du er meget velkommen til at deltage. Det er gratis at deltage. MEN du skal tilmelde dig, så vi ved hvor mange der kommer. 

Program

Kl. 14.00: Indledning ved Eva Høffding
Cirka kl. 14.45: Fælles meditation
Cirka kl. 15.30 – ca. 17.30: Hyggeligt samvær, hvor vi byder på kaffe, te og kage. Hvis du har lyst til at bage kage eller boller til dagen, vil det være rigtig dejligt. I så fald må du meget gerne give os besked.

Vi glæder os til at se dig!

At forpligte sig ind i en dybere relation til Gud, til Kristus eller til en Spirituel Kilde betyder, at I åbner Jer og opbygger en relation, hvor intet er skjult. Det er et forhold, hvor I ikke kun er afhængige af Jer selv. Det er en bevægelse, som fører Jer dybere ind i, hvem I er og som er forbundet med hele jeres inderste væsens dybeste autenticitet og naturlighed.

/Eva Høffding