Kurser og retræter

Kærlighedens healende kraft arbejder gennem Ignatius af Loyola og andre åndelige hjælpere på vore kurser og retræter. Du modtager hjælp ind i dine mentale, følelsesmæssige og fysiske problemer. Din spirituelle udvikling, din vej og dit formål i livet understøttes. Læs mere Ignatius Healing og Retrætes tilbud.

Kurser på Montserrat

Eva Høffding laver pilgrimsophold på Montserrat. Mystikere som Frans af Assisi, Theresa af Avila, Ignatius af Loyola og mange andre er også valfartet til stedet og har knælet ved Den Sorte Madonna. Dagligt er der gruppesessioner med mulighed for vejledning og kanalisering. Læs mere om vores Pilgrimsophold på Montserrat.

1:1-sessioner

I de individuelle sessioner stiller Eva Høffding sig til rådighed med kanaliseringer, healing, personlig og åndelig vejledning til både enkeltpersoner og par. Du kan enten mødes med Eva eller sessionen kan foregå på Skype, Zoom eller Facetime. Læs mere om Sessioner med Eva Høffding.

Fjernhealing

Du kan få healing til bestemte temaer og områder i dit liv ved hjælp af fjernhealing. Året rundt sender Ignatius Healing og Retræte healing til de mennesker, der ønsker det. Fjernhealingen foregår hver dag året rundt mellem kl. 08.00 og 08.15. Læs mere om muligheden for fjernhealing.

Krystalbad

Krystalbad er en healingsbehandling, der sammen med den spirituelle energi på Ignatius Healing og Retræte kan være med til at løsne blokeringer og dermed balancere, berolige og heale ind i hele dit system. Læs mere om krystalbad.

Forlaget

Forlaget Ignatius er en del af Ignatius Healing og Retræte og udgiver bøger med spirituelt indhold. Der er indtil videre udgivet to bøger: “Samtaler med en Engel” af Judith Baadsgaard og Lone Maria Skovgaard-Petersen, 2017 og “Tre liv i ét” af Agnes Østvand, 2022. Læs mere om Forlaget Ignatius.