Healingsmeditation


Healingsmeditation – current – er en healingsform, som Eva Høffding lærte at kende på Casa de Dom Inácio i Brasilien. I current åbner det enkelte individ sig for en healende kontakt til det åndelige felt – åndelige hjælpere og på Casa’en kaldt for entiteterne.

Det åndelige felt eller den åndelige verden består af oplyste sjæle – åndelige hjælpere, som er dedikeret til at hjælpe mennesker med healing ind i områder, der er væsentlige for dem. Det kan være mentale, følelsesmæssige og fysiske udfordringer, og det kan være hjælp til spirituel udvikling, til at finde vejen og formålet i livet.

På Casa’en har man såkaldte currentrum, der er kraftsteder for spirituel praksis med højere vibrationer. Den Spirituelle Energi eller Kærlighedens Healende Kraft, der strømmer i rummet, er støttet eller båret af medier og mediterende. Formålet med current og currentrum er at skabe en ramme, der danner den bedst mulige forudsætning for, at entiteterne og kærlighedsenergien kan cirkulere og heale individer og grupper.

Ignatius Healing og Retræte (IHR) skaber vi, sammen med det åndelige felt, et currentrum, hvor der er basis for individets dialog med dybere lag i sig selv og det åndelige felt, således at kærlighedens healende kraft kommer ind i krop, sind og sjæl for at hjælpe. Kærlighedens kraft kan ændre hårdhed, modstand, angst og mindreværd til blidhed, åbenhed, glæde og nærvær.

Når man sidder i current, kan det hjælpe den indre healings- og fordybelsesproces at formulere, hvad man gerne vil have hjælp til. Man kan også sidde i stilhed uden ønsker og blot tillade energien at arbejde.

At sidde i current er en personlig proces, som rører ind i meget dybe og personlige lag. Samtidig er man i current en del af en større healings- og udviklingsproces. På én gang modtager og bidrager man til healingen. Udfordringen og nøgleordet for mange mennesker i denne proces er tillid. Tillid til, at denne usynlige spirituelle energi er der for os, og arbejder med os på den måde, som er bedst for hver enkelt på det givne tidspunkt.

Guds kærlighed manifesterer sig gennem jer i den grad, som I tillader den at gøre det eller I er i stand til. Guds kærlighed skelner ikke mellem godt og ondt. Guds kærlighed ER bare. Guds kærlighed flyder for evigt og genererer Ham selv hele tiden – for evigt. Guds kærlighed er indeni dig, fordi du er en del af Gud, og derfor også en del af den for evigt flydende kærlighed.

Ignatius af Loyola
Kanaliseret af Eva Høffding