Sessioner med Eva Høffding


Det er muligt at bestille fire forskellige former for session/konsultation med Eva Høffding:

– Telefonisk konsultation
– Individuel session, hvor du mødes med Eva
– Parsession, hvor I som par mødes med Eva
– Session over Skype, Zoom eller Facetime

Telefon-sessioner

Kan også foregå via online, på Skype, Zoom eller Facetime, hvis du ønsker det. Under en telefonisk konsultation hos Eva Høffding stiller hun sig til rådighed med kanaliseringer, personlig og åndelig vejledning. Du kan enten bestille 14 eller 29 minutter. Har du et enkelt emne, kan 14 minutter være nok, men hvis du har brug for guidance til et lidt større emne, anbefaler vi at bestille 29 minutter. 60 min giver plads til at gå mere i dybden, og desuden vil der være mulighed for healing over telefonen.

Individuelle sessioner

I en individuel session kan du enten mødes med Eva, eller sessionen kan foregå online på Skype, Zoom eller Facetime, hvor hun giver vejledning, kanalisering og healing ind i din personlige situation og spirituelle udvikling. 

Par-sessioner

I en parsession mødes I med Eva, eller online på Skype eller Zoom, hvor hun giver sparring, vejledning, kanalisering og healing ind i jeres situation og udvikling både som par og hver for sig.

Sted

Sessionerne finder sted på vores faste adresse.

Se vores kørevejledning.

Priser og betaling

Se vores priser her.

Betaling skal ske i umiddelbar forlængelse af vores aftale. Du finder betalingsmulighederne her.

Vores aftale er først gyldig, når du har betalt.

Betingelser

På den aftalte dag, på det aftalte tidspunkt. ringer DU op til Eva på hendes telefonnummer. Vi anbefaler at du skriver nummeret ned så du har det klar på dagen.

Booking

Du kan booke sessioner ved at kontakte os her.

Vi mennesker har det rigtig svært med uvished og mangel på kontrol. Men det er netop, når vi bliver ramt på vores tryghed, at vi får mulighed for at stifte bekendtskab med Uvishedens Visdom.

Citat: Eva Høffding