Spirituel Operation


En Spirituel Operation er en direkte energetisk intervention fra St. Ignatius af Loyola – kaldet Ignatius – og Det Åndelige Felt – De Åndelige Hjælpere.

En Spirituel Operation har til formål at heale et specifik mentalt, følelsesmæssigt eller fysisk problem. Ignatius og De Åndelige Hjælpere arbejder og opererer altid i den bagvedliggende årsag til problemet. Der opereres i flere lag i den menneskelige struktur, både i den energetiske og i den fysiske. Mange mennesker, der er blevet opereret, oplever det som en blid, men præcis energibevægelse i kroppen.

OBS: Efter en Spirituel Operation vil man almindeligvis være meget træt i en periode. Man bør derfor regne med at skulle holde fri ca. 1 uge efter operationen.

Effekten af spirituel operation varierer fra individ til individ. Mange kan føle en forandring eller forbedring allerede efter den første Spirituelle Operation. Få mærker kun en lille eller ingen effekt. Det er almindeligt med flere operationer over tid. 

Retningslinjer efter en Spirituel Operation
Disse retningslinjer er lavet ud fra en forståelse af, hvordan du bedst hjælper din krop og hele dit energisystem efter en Spirituel Operation.

De første 24 timer: Det anbefales, at du holder dig indendørs (isoleret) for dig selv og i ro i de første 24 timer efter en Spirituel Operation. Dit enerfelt er meget åbent, og derfor påvirkes du let af andre mennesker og omgivelserne.

Den første uge: Bør du holde dig i ro. Undgå ophold i direkte sol. Du bør ikke være særlig fysisk aktiv. I det hele taget er det bedst, at du er mindst muligt aktiv, men prioriterer hvile og ro. På den måde støtter og hjælper du den post operative proces

De næste uger: Efter en spirituel operation kan du føle dig meget træt. Vi anbefaler, at du planlægger at holde fri, således du har mulighed for at hvile dig, især den første uge efter operationen, indtil stingene er taget – se ”Fjernelse af sting” nedenfor. Du bør ikke anstrenge dig fysisk de første tre uger. Undgå også lange ophold i direkte sol i den første uge.

Øjenoperation
Hvis du er blevet opereret i øjnene, bør du undgå at læse, skrive eller se fjernsyn i en uge indtil stingene er taget – se ”Fjernelse af sting” nedenfor. Men du kan lytte til radio, podcasts og lignende.

Medicin
Hvis du er i medicinsk behandling, skal du fortsætte med denne efter en spirituel operation

Mad og drikke
Du bør undgå alkohol, svinekød, stærk peber, chili, paprika, karry og lignende i op til tre uger efter en spirituel operation. Men du kan spise krydderurter og hvidløg.

Sex
Det anbefales, at du undgår sex i op til tre uger efter en spirituel operation, da dit system har brug for ro.

Fjernelse af Sting
Stingene bliver taget en uge efter en spirituel operation. Det sker natten til den ugedag, du er blevet opereret. Hvis du f.eks. er opereret en søndag, skal du den følgende lørdag aften, inden du går i seng gøre således: Lav et glas velsignet vand – se nedenfor-, som du stiller ved din seng. Tag hvidt tøj på eller gå nøgen i seng. Fortæl Ignatius, at du er klar til at få stingene taget, og læg dig til at sove. Inden du står ud af sengen næste morgen, takker du Ignatius for at have taget stingene. Herefter drikker du glasset med velsignet vand.

Velsignet Vand
Du kan lave velsignet vand ved at bede Jesus Kristus om at velsigne vandet, mens du holder venstre hånd om glasset og højre hånds fingerspidser nede i vandet.

Oplev friheden i jeres hjerter, idet I slipper al modstand og alle de fordømmende tanker.

Ignatius af Loyola
Kanaliseret af Eva Høffding