Kanalisering


Kanalisering er en betegnelse for en formidling, der foregår fra en oplyst Åndelig Tilstedeværelse igennem en person, som fungerer som et medie. Man kan forstå kanaliseringerne som en Højere Energi og Bevidsthed, der forsøger at udtrykke sig bedst muligt gennem mediet. Kanaliseringerne på Ignatius Healing og Retræte foregår igennem Eva Høffding, der fungerer som medie for Ignatius og andre Åndelige Hjælpere, der kommer med kommentarer, råd og vejledning til deltagerne på vores kurser.

På Ignatius Healing og Retræte er der to former for kanaliseringer. Der er dels kanaliseringerne til den enkelte deltager og dels kanaliseringerne til grupperne. Kanaliseringerne til de enkelte deltagere bærer en energi, der taler ind i det enkelte menneskes proces på en dybt personlig og healende måde. Kanaliseringerne, som gives til grupperne, bærer også en healende energi, der hjælper med at opløfte bevidstheden i gruppen og i den enkelte deltager.

Det bedste, I kan gøre, er at give jer selv til Gud og lade Gud arbejde med jer. Når I tillader Gud at arbejde med jer, vil I gradvist blive løst fra identifikationen med jeres tanker og følelser. I vil gradvist blive løst fra identifikationen med jeres familiebaggrund og selv fra jeres kulturelle baggrund. I vil blive mennesker i en dybere forstand – et menneske dannet i Guds billede. I vil blive mennesker, som lever på Jorden blandt andre mennesker uanset farve eller kultur. I vil være mennesker, som er fokuseret på at bringe det højeste gode til Jorden. I vil være mennesker, som er fokuseret på Himmerrige og på at lade det manifestere sig på Jorden.

Ignatius af Loyola
Kanaliseret af Eva Høffding