Åbne Healingsdage


Du kan have glæde af at deltage i de Åbne Healingsdage, når du:

– ønsker en dybere åndeligt tilgang i dit liv og til dit livsformål.
– ønsker at bearbejde og heale områder i dit sind og i din sjæl.
– har en fysisk lidelse.
– ønsker at udvikle dine healingsevner.

På de Åbne Healingsdage åbner vi op til Kærlighedens Healende Kraft – Kærlighedens Hjerte Healing. Det er en del af den menneskelige eksistens af gå igennem lidelse. Det kan få dig ud af balance og skabe hårdhed, modstand, håbløshed, angst og mindreværd.

I stedet er det vigtigt at bruge netop lidelsen som en dør ind til en dybere bevidsthed ved at åbne sig for at kunne overgive sig til den altomfattende betingelsesløse Kærlighed fra det Guddommelige.

På Ignatius Healing og Retræte skaber vi sammen med det åndelige felt et healende rum, et rum for healingsmeditation, hvor der er basis for individets dialog med dybere lag i sig selv og og med hjælp fra det åndelige felt, således at Kærlighedens Healende Kraft kommer ind i krop, sind og sjæl.

Når man sidder i healingsmeditation, kan det hjælpe den indre healende fordybelsesproces at formulere, hvad man gerne vil have hjælp til. Man kan også sidde i stilhed uden ønsker og blot tillade energien at arbejde. Det er en stor fordel at forberede hjemmefra, hvad der ønskes hjælp til eller hvilke spørgsmål, der skal stilles.

At sidde i healingsmeditation (current) er en personlig proces, som rører ind i meget dybe og personlige lag. Samtidig er man i current en del af en større healings- og udviklingsproces. På én gang både modtager og bidrager man til healingen. Udfordringen og nøgleordet for mange mennesker i denne proces er tillid. Tillid til, at denne usynlige spirituelle energi er der for os og arbejder med os på den måde, som er bedst for hver enkelt på det givne tidspunkt.

/Eva Høffding

Du kan fordybe dig og modtage healing og vejledning fra Ignatius og andre hjælpere fra den åndelige verden, kanaliseret af Eva Høffding. Der vil være healingsmeditation både formiddag og eftermiddag samt mulighed for spirituel operation, hvis du anbefales dette.

Igennem healingen kan Kærlighedens Kraft få lov til at strømme inde i dig, så du kan åbne dit hjerte ind i blidhed, glæde og nærvær.

Praktisk information
Vi anbefaler, at du kommer i hvidt eller lyst tøj, da De Åndelige Hjælpere arbejder lettest gennem den hvide/lyse farve.

Der vil blive serveret en portion velsignet vegetarisk, økologisk suppe som en del af healingen i frokostpausen. Og du kan selv medbringe din egen frokost. Vi serverer kaffe og the i løbet af dagen. 

Du kan desværre ikke i øjeblikket bestille fuld / delvis forplejning på healingsdagene.

Tid
Kl. 10.00 – ca. 17.30

Datoer og pris: Se vores kalender
Adresse
Åbne Healingsdage foregår normalt på:

Ignatius Healing og Retræte
Palsgårdvej 10 B
8766 Nørre Snede.

Ønsker du overnatning, kan du booke et værelse hos Hærvejen Ferie, som vi deler adresse med. Skriv til: info@haervejensferie.dk. Find priser på overnatning her.

En-to gange om året er der også Åbne Healingsdage på:

Søtoftekur
Søtoftevej 76
4100 Ringsted.

Overnatning bookes direkte på info@soetoftekur.dk. Betalingsoplysninger sendes med bekræftelse. Find priser på overnatning her.

Booking

Tilmelding på bookingsiden og kun ved betalingskort