Endagsgrupper for Healing og Dybere Spiritualitet


Dette er en invitation til dig, som ønsker en dybere udfoldelse i dig selv og i dit liv med et fokus på din relation til en dybere spiritualitet og praksis. Dette er også en berigende mulighed for i en fast gruppe at følge hinanden i et værdifuldt personligt og spirituelt fællesskab.

Det spirituelle arbejde vil foregå i en mindre gruppe, som mødes fast én dag 5 gange hen over et år.

I gruppen vil du have mulighed for at modtage individuel vejledning, bl.a. fra kanaliseringer gennem Eva, healingsmeditationer (currents) samt undervisning og dialog i gruppen omkring forskellige spørgsmål og temaer.

Du melder dig for et år ad gangen.

Endagsgruppe for Healing og dybere Spiritualitet 1, 2024 start 21. april. Mødedatoer i 2024: 21. april, 15. juni, 22. september

2025: 8. februar, 27. april, 20. september

Endagsgruppe for Healing og dybere Spiritualitet 2, 2024 start 14. januar Mødedatoer i 2024: 14. januar, 20. april, 16. juni, 21. september

2025; 9. februar, 26. april, 21. september

Se priser i Kursuskalenderen

Forplejning

Kaffe og the med sødt i pauserne. Du medbringer selv din egen frokost.

Sted

Her finder du vores adresse.

Tid

Kl. 10.00 – ca. 17.30.

Booking/Betalingsoplysninger

Kontakt Eva først, hvis du er ny deltager og ønsker at tilmelde dig.

Tilmelding sker på bookingsiden. Betaling skal ske i umiddelbar forlængelse af tilmeldingen. Din tilmelding er først gyldig, når du har betalt.

Brug bøn og meditation som redskaber til at forblive i balance – og Guds nåde vil bevæge sig inde i dig og give dig en styrke, du aldrig har forestillet dig.

Citat: Eva Høffding