Krystalbad


Erfaringen viser, at Krystalbadet virker energi-givende, stress reducerende samt balancerende. Krystalbad er en healingsbehandling, der sammen med den spirituelle energi på Ignatius Healing og Retræte kan være med til at løsne blokeringer og dermed balancere, berolige og heale ind i de fysiske, følelsesmæssige, mentale og spirituelle lag i mennesket.

Under behandlingen ligger du på en seng under syv særligt rene krystaller. Når lyspærerne tændes, pulserer farver og lys igennem krystallerne ned i kroppens energicentre – chakraerne.

Jeg føler mig som født påny. Healingsenergien finder selv derhen, hvor der er udfordringer i kroppen. Behandlingen føles så let og blid, og jeg glæder mig hver gang.

Kvinde, 39 år, om en krystalbadsoplevelse

De fleste kan have glæde af et krystalbad. Et krystalbad renser, fornyer og afbalancerer energien i mennesket. Oplevelser ved at få et krystalbad er individuelle fra person til person og fra gang til gang. Et krystalbad forstyrrer ikke optagelsen af medicin eller medicinske behandlinger, som f.eks. kemoterapi og stråling.

Afhængig af behov tilbyder vi krystalbad i 20, 30 eller 40 min. Desuden er det muligt at få en times session med vejledning, kanalisering og krystalbad

Priser

Se vores priser her.

Booking/Betalingsbetingelser

Hvis du ønsker en tid, så kontakt os. Her har du også mulighed for at sende spørgsmål omkring krystalbadet.

Betaling

Se muligheder for betaling her.

Din tilmelding er først gyldig, når du har betalt.

Særlig kursuspris

I forbindelse med deltagelse på et kursus er der en særlig tilbudspris på krystalbad.

En virkelig dejlig oplevelse … meget blidt og nænsomt, følte mig meget løftet.

Kvinde, 39 år, om en krystalbadsoplevelse