Krystalbad


Erfaringen viser, at Krystalbadet virker energi-givende, stress reducerende samt balancerende. Krystalbad er en healingsbehandling, der sammen med den spirituelle energi på Ignatius Healing og Retræte kan være med til at løsne blokeringer og dermed balancere, berolige og heale ind i de fysiske, følelsesmæssige, mentale og spirituelle lag i mennesket.

Under behandlingen ligger du på en seng under syv særligt rene krystaller. Når lyspærerne tændes, pulserer farver og lys igennem krystallerne ned i kroppens energicentre – chakraerne.

Jeg føler mig som født påny. Healingsenergien finder selv derhen, hvor der er udfordringer i kroppen. Behandlingen føles så let og blid, og jeg glæder mig hver gang.

Kvinde, 39 år, om en krystalbadsoplevelse

De fleste kan have glæde af et krystalbad. Et krystalbad renser, fornyer og afbalancerer energien i mennesket. Oplevelser ved at få et krystalbad er individuelle fra person til person og fra gang til gang. Et krystalbad forstyrrer ikke optagelsen af medicin eller medicinske behandlinger, som f.eks. kemoterapi og stråling.

Afhængig af behov tilbyder vi krystalbad i 20, 30 eller 40 min. Desuden er det muligt at få en times session med vejledning, kanalisering og krystalbad

Priser: se “Priser” under “Info” i menulinjen

Booking/Betalingsbetingelser
Hvis du ønsker en tid, så ring på 3030 6142, eller du kan sende en mail til mail@ignatiushr.dk og bestille tid. Du er velkommen til at kontakte os på alle hverdage på tlf. 30 30 61 42 mellem kl. 10.00 og 10.30 eller på mail@ignatiushr.dk, hvis du har spørgsmål om krystalbadet.

Betaling skal ske i umiddelbar forlængelse af tilmeldingen ved bankoverførsel til Rinkøbing Landbobank: reg. nr. 7670 konto nr. 7545994 – husk navn på bankoverførslen. Betalingen kan også ske på på MobilePay: 875412; men da gebyret er meget dyrt på MobilePay foretrækker vi bankoverførsel.

Din tilmelding er først gyldig, når du har betalt.

Særlig kursuspris
I forbindelse med deltagelse på et kursus er der en særlig tilbudspris på krystalbad – se “Priser” under “Info” i menulinjen

En virkelig dejlig oplevelse … meget blidt og nænsomt, følte mig meget løftet.

Kvinde, 39 år, om en krystalbadsoplevelse