Sessioner

Det er muligt at bestille fire forskellige former for session/konsultation med Eva Høffding:

– Telefonisk konsultation
– Individuel session, hvor du mødes med Eva
– Parsession, hvor I som par mødes med Eva
– Session over Skype, Zoom eller Facetime

Telefonsessioner

Kan også foregå via online, på Skype, Zoom eller Facetime, hvis du ønsker det.

Under en telefonisk konsultation hos Eva Høffding stiller hun sig til rådighed med kanaliseringer, personlig og åndelig vejledning. Du kan enten bestille 14, 29 eller 45 minutter. Har du et enkelt emne, kan 14 minutter være nok, men hvis du har brug for guidance til et lidt større emne, anbefaler vi at bestille 29 eller 45 minutter. 60 min giver plads til at gå mere i dybden, og desuden vil der være mulighed for healing over telefonen

14 min. koster 375 kr. incl. moms
29 min. koster 650 kr. incl. moms 45 minutter koster 1000 kr. incl. moms
60 min. koster 1275 kr. incl. moms

EVAS TLF NR ER 3030 6142, OG DET DIG, DER RINGER OP PÅ DET AFTALTE TIDSPUNKT. DU KAN SKRIVE EVAS TLF NR NED, SÅ DU HAR DET KLAR PÅ DAGEN.

Der er almindelig telefontid alle hverdage kl. 10.00 – 10.30 undtagen på kursusdage, på disse dage kan du lægge med navn og tlf nr. og du vil blive ringet op.

Hvis du ikke kan ringe i den alm. telefontid, kan du lægge navn og tlf. nummer på tlf svareren,  så vil du efterfølgende blive ringet op. 

Individuelle sessioner

I en individuel session kan du enten mødes med Eva, eller sessionen kan foregå online på Skype, Zoom eller Facetime, hvor hun giver personlig og åndelig vejledning, kanalisering og healing ind i din personlige situation og spirituelle udvikling.

Sessionerne finder sted på:
Ignatius Healing og Retræte
Hærvejens Ferie
Palsgårdvej 10 B
8766 Nørre Snede

Prisen er 1.275 kr. inkl. moms for en individuel session. 

NB! Hvis du ikke selv er i bil, er der gode muligheder for transport. Du kan ringe på 30306142 og få mere at vide.

Parsession

I en parsession mødes I med Eva, eller online på Skype eller Zoom  hvor hun giver sparring, vejledning, kanalisering og healing ind i jeres temaer både som par og hver for sig.

Sessionerne finder sted på:

Ignatius Healing og Retræte
Hærvejens Ferie
Palsgårdvej 10 B
8766 Nørre Snede

Prisen er 1600 kr. inkl. moms for en session.

Kontakt Eva Høffding på tlf. 30 30 61 42. Du kan ringe alle hverdage kl. 900. – 9.30, undtagen på kursusdage. På disse dage kan du lægge med navn og tlf. nr. og du vil blive ringet op.

At sidde i current er en personlig proces, som rører ind i meget dybe og personlige lag. Samtidig er man i current en ddel af en større healings- og udviklingsprocess. På én gang modtager og bidrager man til healingen. Udfordringen og nøgleordet for mange mennesker i denne process er tillid. Tillid til at denne usynlige spirituelle energi er der for os og arbejder med os på den måde, som er bedst for hver enkelt på det givne tidspunkt.

/Eva Høffding