Om


Ignatius Healing og Retræte, IHR, er en selvejende institution, hvis overskud går til godgørende formål. Hos os kan du søge hjælp til healing ind i de områder i dit liv, som er væsentlige for dig. Det kan være mentale, følelsesmæssige og fysiske problemer, og det kan være hjælp til din spirituelle udvikling, din vej og dit formål i livet. Healing betyder at gøre hel for herigennem at skabe balance og afhjælpe problemer i menneskets krop, sind og sjæl.

På Ignatius Healing og Retræte, hvor kærlighedsenergien er særlig stærk, åbnes der til Den Guddommelige Dimension og dermed til Kærlighedens healende kraft – Kærlighedens Hjerte Healing. Arbejdet sker dels gennem vejledning fra St. Ignatius af Loyola – Ignatius – og andre hjælpere fra den åndelige verden, kanaliseret gennem Eva Høffding dels gennem healingsmeditationer – currents og spirituelle operationer.

Forbindelsen mellem Eva Høffding og Ignatius udspringer af et fælles formål: At hjælpe mennesker til at åbne sig for og overgive sig til den guddommelige kærlighedsenergi, kærlighedens healende kraft, som er en iboende kraft i hvert enkelt menneske. Healing indtræffer, når kærlighedsenergien arbejder ind i menneskets krop, sind og sjæl.

Evas kontakt til Ignatius opstod efter et ophold på Casa de Dom Inacio – Ignatius’ Hus, i daglig tale Casa’en – i Brasilien. I samarbejde med Ignatius går Eva Høffding med en lang baggrund som healer og terapeut ind i det enkelte individs personlige processer på vejen mod healing.

At sidde i current er en personlig proces, som rører ind i meget dybe og personlige lag. Samtidig er man i current en del af en større healings- og udviklingsproces. På én gang modtager og bidrager man til healingen. Udfordringen og nøgleordet for mange mennesker i denne proces er tillid. Tillid til, at denne usynlige spirituelle energi er der for os og arbejder med os på den måde, som er bedst for hver enkelt på det givne tidspunkt.

/Eva Høffding